Rólunk

A Vállalkozás

Múltunk

A FlowIT Tanácsadó Kft. egy 1999-ben alakított szoftverfejlesztéssel foglalkozó társaságból vált ki. A célunk egy olyan cég életrehívása volt, amelyben kiemelt szerepet kap az ügyfelek gondolkodását segítő, döntéseit megalapozó, és céljainak elérését teljes mértékig támogató tanácsadás. Az új cég profiljába a tanácsadás mellett továbbra is megmaradt a szoftverfejlesztés, amely lefedi annak teljes folyamatát, életciklusát az igény felméréstől kezdve, a megvalósítási alternatívák kidolgozásán, a tervezésen és az implementáción át egészen az üzembe helyezésig, majd azt követően az éles működés támogatásáig.

Jelenünk

Ma már elmondhatjuk, hogy céljainkat nagymértékben megvalósítottuk. Eddigi projektjeink széles palettát fednek le a böngésző alapú internetes vagy intranetes alkalmazásoktól a többrétegű, robosztus rendszereken át az egyszerű desktop, illetve mobil alkalmazásokig.

Projektjeink során a tanácsadási tevékenységnek abban a formában juttatunk nagy szerepet, amely ügyfeleinket segíti saját céljainak hatékony és minél eredményesebb elérésében.

Tevékenységünket a módszertanok és technológiák legszélesebb körének figyelembevételével rugalmasan, az ügyfelek igényeihez igazodóan végezzük. Természetesen már a módszertan vagy a technológia kiválasztásában is támogatást nyújtunk. Hisszük, hogy egy-egy projekt indulását megelőző döntések olyan alapot képeznek, melyek már előre vetítik annak sikerét.

Jövőnk

Dinamikusan bővülő csapatunkkal és partneri hálózatunkkal rugalmas kívánunk a továbbiakban is megfelelni a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeinek, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat kamatoztatva, a támogatásunk révén sikeres projektekkel tegyék hatékonyabbá és termelékenyebbé vállalataikat.

Megalakulásunk óta több nagy volumenű, sikeres munkát tudhatunk magunk mögött, melyek során szerzett tapasztalatok csak megerősítik azt a szakmai hátteret, melyre építve további sikeres, ügyfeleink céljainak elérését segítő projekteket célozhatunk meg.