Szolgáltatások

Egyedi alkalmazások fejlesztése

Annak ellenére, hogy napjainkban sokféle üzleti megoldás létezik, az informatikai vezetők olyan termékeket keresnek, melyek a leginkább megfelelnek a vállalat követelményeinek. Sok esetben a piacon kapható dobozos termékeknek az üzleti igényekhez való igazítása jelentős többletköltséggel jár. Amennyiben egy cég a szokásosnál komplexebb, vagy nem szabványos folyamatait kívánja automatizálni, úgy a dobozos termékek nem nyújtanak megoldást.

Cégünk hatékony informatikai rendszerek kifejlesztésével képes megfelelni akár nagyvállalati ügyfelek igényeinek is. Alapos igényfelmérést követően az ügyfél igényeinek megfelelő, rugalmas rendszert tudunk lefejleszteni.

Néhány példa eddigi fejlesztéseinkből

Telemarketing

A cégünk által fejlesztett szoftver egy költséghatékony telemarketing rendszer, amelynél az elsődleges cél egy a hagyományos irodai infrastruktúrára épülő alkalmazás megvalósítása volt. A szoftver lehetőséget nyújt ügyfél, partner vagy egyéb lista alapján azok prioritásos, vagy idő alapú megkereséséhez. Az automatikus hívás és a kvótafigyelési funkció megkönnyíti az operátorok tevékenységét. Lehetőség van az alkalmazás vállalati környezetbe való integrálására is.

Egészségügy

Számos kórház vérellátó központjaiban használják az általunk fejlesztett, speciális igényeket kielégítő nyilvántartó rendszert.

Irodai alkalmazások

Külföldi cég megrendelésére, a Multi Level Marketing alapokon működő vállalkozás adminisztrációs feladatait teljes egészében lefedő, modularizált rendszert fejlesztettünk. Az elkészült szoftver a raktárkezeléstől, az eladói hálózat nyilvántartásán és a jutalékkalkuláción át, a számlázásig a teljes adminisztrációs tevékenységet támogatja.